Vacature beleggingsadviseur

Vacature beleggingsadviseur 2018-09-04T09:27:19+00:00

We zijn een snel groeiend AXA bankkantoor in Vichte en onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

Ons kantoor is een familiaal bedrijf (4de generatie) en bestaat uit een jong team van 5 dynamische medewerkers.
Wegens pensioengerechtigde leeftijd van de beleggingsadviseur, zijn we in ons kantoor op zoek naar een enthousiaste medewerker die met passie onze mooie beleggingsportefeuille verder wil beheren en uitbreiden. Wij staan ervoor open om deze geëngageerde beleggingsspecialist te betrekken in ons management team, dit door deze cruciale spilfiguur de mogelijkheid te geven medevennoot (aandeelhouder) te worden.

Jouw verantwoordelijkheden

In de rol van beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen & beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Verder werk je proactief op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen. Je houdt je klanten regelmatig op de hoogte van interessante producten of nuttige info. Samen met het kantoor organiseer je ook een info vergadering/event voor klanten en prospecten. Als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring binnen de bankwereld als beleggingsadviseur.
  • Je volgt de actualiteit rond spaar- en beleggingsadvies op de voet.
  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je bent gedreven en je straalt vertrouwen uit.
  • Flexibiliteit is een noodzaak.

Ons aanbod

Je komt terecht in een kantoor met een trouw cliënteel, dat zich onderscheidt door een transparante klantgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Wederzijdse flexibiliteit en een lange termijn visie zijn hier zeer belangrijk. Je krijgt de kans om mee te evolueren met het kantoor in zijn verdere groei. Mogelijkheid tot aandeelhouderschap is reëel!
In ons kantoor heerst een familiale, no nonsense aanpak.
Ruim voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.
Bij ons kan je rekenen op een mooi salarispakket met een brutoloon naar ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, , maaltijdcheques en bedrijfswagen met tankkaart, incentives).

Interesse?

Stuur uw cv naar info@zakenkantoorvanhoutte.be
Of bel voor meer info op 056/77 98 16 en vraag naar Annelore of Frederik

Download de vacature (pdf)

Beleggingen – kredieten – Alle verzekeringen
Waregemstraat 43 Tel: 056/77 98 16
8570 Vichte
www.zakenkantoorvanhoutte.be